DONIRAJTE in pomagajte razvijati olimpijski šport /

DONATE and help develop the Olympic sport

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.


Denarni prispevek ali neposredna materialna / dejavnostna donacija

  • Imate na zalogi kaj materiala: vrečke jedilne želatine, frizerske, telovadne pripomočke, kaj enotnih neuporabljenih kosov oblačila (npr. majice s kratkimi rokavi), kopalke, brisače, blokce in ostali material primeren za darilo?
  • Se tudi sami ukvarjate z dejavnostjo ali ste podjetnik: prevoz, živilstvo, tekstil, kozmetika, turizem, športni objekti, kultura...? Lahko smo vam v vzajemno podporo, mladi športniki potrebujejo vašo pomoč, zato se veselimo sodelovanja,  sponzorske pobude ali donacije!

Kontaktirajte nas ali vam najbližji klub sinhronega plavanja in dogovorili se bomo o ideji, ponudbi, prevzemu materiala ali strategiji :)

 

 

Največje stroške nam predstavljajo prevozi na mednarodna tekmovanja in tekmovalne prijavnine, poleg izdatkov izvajanja skupnih priprav, najem bazena za ustrezno vadbo, vstopnine...

 

Po mednarodnih pravilih je za ustrezno izvedbo tekmovanja potreben podvodni zvočnik. Premični podvodni set ozvočenja je kot tehnični pripomoček za razvoj sinhronega plavanja že nekaj časa na seznamu!

 

info@slo-synchro.com