DONIRAJTE in pomagajte razvijati olimpijski šport /

DONATE and help develop the Olympic sportneposredna materialna / dejavnostna donacija

  • Imate na zalogi kaj materiala: vrečke jedilne želatine, frizerske, telovadne pripomočke, kaj enotnih neuporabljenih kosov oblačila (npr. majice s kratkimi rokavi), kopalke, brisače, blokce in ostali material primeren za darilo?
  • Se tudi sami ukvarjate z dejavnostjo ali ste podjetnik: prevoz, živilstvo, tekstil, kozmetika, turizem, športni objekti, kultura...? Lahko smo vam v vzajemno podporo, mladi športniki potrebujejo vašo pomoč, zato se veselimo vsakršne usluge,  sponzorske pobude ali donacije!

Kontaktirajte nas ali vam najbližji klub sinhronega plavanja in dogovorili se bomo o ideji, ponudbi, prevzemu materiala ali strategiji :)

ali denarni prispevek

na bančni račun Plavalne zveze Slovenije, Celovška 25, 1000 Ljubljana, s pripisom "ZA SINHRO":

IBAN: SI 56 0310 0100 1875 949 (SKB banka)

D.Š.: SI 289 254 24

dodatne informacije: Maja Virant 051 330 644

 

Največje stroške nam predstavljajo prevozi na mednarodna tekmovanja in tekmovalne prijavnine, poleg izdatkov izvajanja skupnih priprav, najem bazena za ustrezno vadbo, vstopnine...

 

Po mednarodnih pravilih je za ustrezno izvedbo tekmovanja potreben podvodni zvočnik. Premični podvodni set ozvočenja je kot tehnični pripomoček za razvoj sinhronega plavanja že nekaj časa na seznamu!

 

info@slo-synchro.com