DONIRAJTE tudi vi in bodite del razvoja olimpijskega športa

z neposredno materialno/dejavnostno donacijo

  • Imate na zalogi kaj materiala: vrečke jedilne želatine, frizerske, telovadne pripomočke, kaj enotnih neuporabljenih kosov oblačila (npr. majice s kratkimi rokavi), kopalke, brisače, blokce in ostali material primeren za darilo?
  • Se tudi sami ukvarjate z dejavnostjo ali ste podjetnik: prevoz, živilstvo, tekstil, kozmetika, turizem, športni objekti, kultura...? Lahko smo vam v vzajemno podporo, mladi športniki potrebujejo vašo pomoč, zato se veselimo vsakršne usluge,  sponzorske pobude ali donacije!

Kontaktirajte nas ali vam najbližji klub sinhronega plavanja in dogovorili se bomo o ideji, ponudbi, prevzemu materiala ali strategiji :)

ali z denarnim prispevkom

na bančni račun Plavalne zveze Slovenije, Celovška 25, 1000 Ljubljana, s pripisom "ZA SINHRO":

IBAN: SI 56 0310 0100 1875 949 (SKB banka)

D.Š.: SI 289 254 24

dodatne informacije: Maja Virant 051 330 644

 

Največje stroške nam predstavljajo prevozi na mednarodna tekmovanja in tekmovalne prijavnine, poleg izdatkov izvajanja skupnih priprav, najem bazena za ustrezno vadbo, vstopnine...

 

Po mednarodnih pravilih je za ustrezno izvedbo tekmovanja potreben podvodni zvočnik, ki ga v Sloveniji nimamo :( kot tehnični pripomoček je za razvoj sinhronega plavanja premični podvodni set ozvočenja trenutna prioriteta!

 

info@slo-synchro.com